Login
ενοικιασεις αυτοκινητων
Προκράτηση & Εξοικονομήστε!

Η ομάδα μας διαπραγματεύεται τις καλύτερες συμφωνίες με διεθνείς εταιρίες ενοικίαση αυτοκινήτου, περνάμε στη συνέχεια τις οικονομίες σε εσάς μέσω φθηνότερων προεξοφλημένων τιμών μας.

Δωρεάν Προσφορά Τιμής!
Διεθνές Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Ένας νέος τρόπος να κρατήσετε την επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου σας από 550 προμηθευτές σε 28,000 τοποθεσίες παγκοσμίως.


Συγκρίνετε Europcar, Avis, Budget, Dollar, National, Sixt, Thrifty, Alamo & περισσότερα. Το απλό σύστημα κρατήσεων μας σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την αίτηση αυτοκινήτου ενοικίασης σας να ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες σας. Με παρουσία σε διεθνές αεροδρόμια και πόλεις ενοικιάστε το μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο σας ή μεγάλο αυτόματο όχημα, πολυτελών σπορ αυτοκίνητα, μίνιβαν για περισσότερα άτομα και άνεση. Προσθέστε επιπλεόν οδηγούς, κάθισμα παιδιού και GPS πλοήγηση - Εξοικονομήστε! Μάθετε Περισσότερα Εδώ...
Drivebookers Car Trawler Suppliers

Μίνιβαν & Μίνιμπας Ενοικίαση

Minivan ΕνοικίασηΕυρύχωρα μίνιβαν και μίνιμπας ενοικίασης σε ποικίλα μεγέθη να ταιριάξουν στις απαιτήσεις σας, τυπικά συμπεριλαμβάνει ένα 5- πόρτο κλιματιζόμενο αυτόματο όχημα και είναι τέλειο για οικογένειες ή ομάδες, που μεταφέρουν επιβάτες μεταξύ 6-12 και 4-6 κομμάτια αποσκευές άνετα και μερικές φορές ακόμη και περισσότερα, ανάλογα με το όχημα και την τοποθεσία. Βρείτε φθηνά μίνιβαν και μίνιμπας αυτοκίνητα ενοικίασης σε όλο τον κόσμο εδώ.

Μίνιβαν και Μίνιμπας παραδείγματα:
Dodge Caravan, Toyota Commuter, Chrysler Voyager, Chevrolet Suburban, Ford Galaxy 7 seater, Mercedes Viano Automatic 8 seater, Volkswagen Touran, Toyota Minibus 9 seater, Renault Espace 7 seater, Ford Clubwagon 12 επιβατών ή παρόμοιο.

Κράτηση Τώρα!

Cheap Minivan Rental Ford GalaxyMinivan Αναθεώρηση Ενοικίαση: Ford Galaxy

Το Ford Galaxy φαίνετε απίθανο από το εσωτερικό και έξω, οδηγάει καλά και είναι εντυπωσιακά ευρύχωρο μίνιβαν, καλύτερο από όλα είναι ότι προσφέρει φανταστική 7 καθισμάτων ενοικίαση. Πάνω μπροστά το Galaxy φαίνετε και αισθάνεται θαυμάσιο. Πάρτε ακόμα περισσότερο χώρο αποσκευών με δύο πίσω καθίσματα διπλωμένα μπρος, και πίσω καθίσματα μπορούν να αφαιρεθούν εντελώς.

Compare Minivan Rental Mercedes Viano

Minivan Αναθεώρηση Αυτοκίνητο Ενοικίαση: Mercedes Viano

Το Mercedes Viano είναι ένα πολύ δημοφιλές μίνιβαν αυτοκίνητο ενοικίασης για πολλούς λόγους. Πρώτα απ 'όλα είναι ένας οικονομικός μεταφορέας ανθρώπων, ένα μεγάλο, βαρύ MPV με ένα 3.0 V6 diesel κινητήρα με έναν εντυπωσιακό ρυθμό. Το Mercedes Viano είναι εκπληκτικά εύκολο μίνιβαν να ελιχθεί, με ένα σχετικά στενό κύκλο στροφής και αισθητήρες στάθμευσης. Το Viano διαθέτει έξι καθίσματα ως πρότυπο, με ανώτατο όριο τα οκτώ σε μεγαλύτερες εκδόσεις.

 

Minivan Hire Chrysler VoyagerMinibus Αναθεώρηση Αυτοκίνητο Ενοικίαση: Chrysler Voyager

Το Chrysler Voyager είναι μεγαλύτερο από ένα Galaxy και καλύτερο από περισσότερα MPVs. Αν έχετε μια μεγάλη οικογένεια και θέλετε ένα καθαρό αυτοκίνητο σαν μίνιμπας μίσθωση, τότε αυτό είναι το μίνιβαν για σας. Κατ 'εξαίρεση άνετα καθίσματα για έξι, με χώρο για επτά. Πολλοί κάδοι αποθήκευσης και τα πίσω καθίσματα διπλώνουν στο πάτωμα άψογα. Δεν υπάρχει κανένα καλύτερο MPV ενοικίασης για μια μεγάλη οικογένεια όπως τo Chrysler Voyager.

Minivan Rental Review Renault Espace Minivan Αναθεώρηση Αυτοκίνητο Ενοικίαση: Renault Espace

Το Renault Espace είναι απλά απέραντο, αλλά κατορθώνει να είναι κομψό, απίθανο σε αυτοκινητόδρομους και αντισυμβατικό την ίδια στιγμή. Λίγο πολύ πηγαίνει χωρίς λέγοντας ότι το Espace είναι ένα από τα πιο άνετα μίνιβαν στην αγορά αυτοκινήτων ενοικίασης. Το Renault αντιμετωπίζει το Espace σαν κάποιο είδος ναυαρχίδας της και χτίζει στη ποιότητα και την υπεροχή. Ένα απίθανο 7 καθισμάτων αυτοκίνητο ενοικίασης, με περιορισμένο χώρο αποσκευής σε σύγκριση με άλλα μίνιβαν.

Minivan Rental Volkswagen TouranMinivan Αναθεώρηση Αυτοκίνητο Ενοικίαση: Volkswagen Touran

Το Volkswagen Touran είναι classy, επιθυμητό, καλά κατασκευασμένο μίνιβαν και μια εξαιρετική οδήγηση. Είναι πρακτικό, οικονομικό και μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Το Touran έχει μια ευρύχωρη καμπίνα και μεγαλύτερη ευελιξία από ένα Vauxhall Zafira ή Renault Espace. Το Volkswagen Touran διαθέτει μια ευέλικτη διάταξη καθισμάτων με μια ευρύχωρη μεσαία σειρά καθισμάτων που γλιστρούν, διπλώνουν και μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Η πιο πίσω σειρά είναι κατάλληλη για ενήλικες σε μικρές αποστάσεις. Καθίσματα μπορούν να διπλωθούν επίπεδα στο πάτωμα για ένα ακόμη μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Cheap minivan rental Dodge CaravanMinivan Αναθεώρηση Αυτοκίνητο Ενοικίαση: Dodge Caravan

Το Dodge Caravan είναι ένα 4-πόρτo, 7 επιβατών μίνιβαν, εξοπλισμένο με μια δεύτερη σειρά bucket καθισμάτων με διπλούμενα στο πάτωμα καθίσματα για επιπλέον χώρο. Αυτό το 4 ταχυτήτων με αυτόματη μετάδοση ενοικίαση με overdrive είναι μια απίθανη επιλογή για την επόμενη μίνιβαν ενοικίαση σας. Οδηγήστε την οικογένεια και φίλους σας με στύλ.

Minivan Rental Toyota CommuterMinivan Αναθεώρηση Αυτοκίνητο Ενοικίαση: Toyota Commuter

Το Toyota Commuter είναι απλώς μια ποιοτική επιλογή ενοικίασης μίνιβαν. Ακόμη και με ένα πλήρες φορτίο επί του σκάφους, ο οδηγός και επιβάτης μπορούν να χαλαρώσουν στην άνετη και ευρύχωρη καμπίνα. Όλοι οι έλεγχοι βρίσκονται σε εύκολα εφικτή απόσταση και ο πίνακας ενορχήστρωσης καθαρά ευδιάκριτος. Το Toyota Commuter εστιάζει στην ασφάλεια με απόδοση. Εξοπλισμένο με μια σειρά από ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας.

Minivan Rental Ford ClubwagonMinibus Αναθεώρηση Αυτοκίνητο Ενοικίαση: Ford Clubwagon

Το Ford Clubwagon είναι ένα απλό μίνιβαν να οδηγήσετε και να κρατήσετε μέχρι και 12 ανθρώπους, μια δημοφιλής επιλογή για μεγάλες ομάδες. Ο οδηγός ποτέ δεν ξεχνά αυτός ή αυτή ότι χειρίζονται μεγάλο μηχάνημα. Απαιτεί ευρύ στροφές και προσεκτικό παρκάρισμα αφού δεν είναι σαν ένα SUV, αλλά την ίδια στιγμή δεν απαιτεί πάλη χεριών με το τιμόνι για να κρατήσει σταθερά πάνω στην εθνική οδό. Εμπρός και πίσω θέση καθίσματα παρέχουν άριστο χώρο για τα πόδια με υποστηρικτικές θέσεις καπετάνιου που είναι μπροστά και στη δεύτερη σειρά, επιβάτες επίσης θα απολαύσουν αεραγωγούς γενικά και αποπάνω και φώτα διαβάσματος.

About Us | Privacy Policy | © Copyright 2013, All Rights Reserved - Drivebookers.gr